Diana-Prince-mrs-teacher.jpgPár napja látom sorban ezeket a híreket, hogy Chicagóban két éven belül bevezetik, hogy már az oviban is lesz felvilágosító óra a gyereknek. Ezt mennyire támogatta Obama is. Ez majd hú, de nagyon promotálja a homoszexualitást a gyerekeknek. Illetve úgy egyébként ez hozza majd el a világvégét.

Chicago messze van, miért foglalkozok ezzel? Mert nem hülyeség. Oké, látom ahogy lelki szemeid előtt megjelenik, ahogy a három éves Pistikének és társainak egy 120 kilós védőnéni tart előadást egy darabokra szedhető vagináról és egy félbevágott péniszről, a délutáni mese pedig az AIDS-ről szól. Igazából erről szó sincs. Két okból sem. Az első, hogy ott 5-6 évesen megy "oviba" a gyerek, ami nagycsoportosnak, de inkább első osztályosnak felel meg. A második pedig, hogy ekkor még csupán annyi a tanterv, hogy a "fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk", nem a gólya hozza a kisbabát és a méhecskéknek meg a virágoknak aztán végképp nincs semmi közük a történethez. Szerintem ezzel hat évesen már elég sokan tisztában vannak egyébként is. Főleg ha van egy kisebb testvérük, vagy éppen úton van egy.

Ami a melegek reklámozását illeti, itt is kicsit el van túlozva a dolog. Arról van szó, hogy a tananyag megemlíti, hogy vannak heteroszexuálisok, leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek. Nem kell őket buzizni meg köcsögözni. Ha valaki meleg attól ő még nem fog téged megerőszakolni a zuhanyzóban és úgy általában nem kell valakit pusztán azért bántani, mert más. Ezen kívül a család fogalma sincs feltétlenül lekorlátozva egy anyára és egy apára. Na igen, gondolom itt is leragadsz annál, hogy Ödönkének két apja van, Jenőkének meg két anyja - mikor a lényeg az lenne, hogy vannak csonka családok is, ahol csak anya van vagy csak apa van. S bizony az egyedülálló szülőknek is vannak igényeik és ezért cserélődik le néha Dezsőke apukája és nem azért, mert az anyja egy kurva.