bb-15_666.jpgBelebotlottam egy infógrafikába, ami a legkeresettebb kereső kifejezéséket taglalta szex tematikában az USA egyes régióira lebontva. Semmi igazán meghökkentő nem volt rajta. Észak-keleten az egyetemista lányok, dél-keleten az érettebb MILFek, keleten a tinik, míg dél-keleten az ondókrémes puncik a legkeresettebbek. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez kíváncsivá tett, hogy vajon mi mire keresünk mi magyarok a legtöbbet. Mármint felnőtt témában. Gyorsan vetettem egy pillantást a PornMD keresési statisztikáira, nyugtáztam magamban az eredményt és itt vége is lenne, ha nem kezdtem volna el megnézegetni a szomszédos országok adatait.

A listavezető kifejezés sehol sem meglepő: minden nemzet szeret hazai termékre keresni. A németek németekre, az angolok angolokra, a franciák franciákra, a svédek svédekre, a norvégok norvégokra, a spanyolok spanyolokra, az olaszok olaszokra, a görögök görögökre, az oroszok oroszokra, a dánok dánokra, a hollandok hollandokra, a lengyelek lengyelekre, a finnek nagyikra, a magyarok arcpakolásokra, a románok anya-fia viszonyra, a csehek nő-nő-férfi öklözésre, és az ukránok pedig óvszeres meleg szexre kíváncsiak a leginkább. Igen, ezen a ponton azt hiszem egyértelmű, hogy az adatok nem a legreprezentatívabbak. Legalábbis bármennyire próbálok nyitottan gondolkodni, nehéz elképzelni, hogy az ukránok top-4 keresése között három meleg-témakörben legyen.

Szóval ezek a statisztikák nem a legmegbízhatóbbak, de igen vicces képeket rajzolnak fel az egyes országokról. Szigorúan nem komolyan venni az alábbiakat!

Például szomszédaink közül az ukránokról festik fel a legvadabb képet az adatok. Ezek alapján ők az elővigyázatos, óvszert használó meleg, fehér férfiakat szeretik kukkolni (1, 3, és 4). Az orosz (2) és főleg az idősebb (5) nőket részesítik előnyben, Valamint odavannak Heather Vandevenért (6), Rita Faltoyanoért (8), Kim Kardashianért (9) és Mandy Lynnért (10). S az a legjobb ha az akció valami publikus (7) helyen megy végbe.

Nyelvrokonaink, a finnek az érettebb (1) nagyikra (2) és a férfi ejakulációra (3) gerjednek a leginkább. Inkább érdeklik őket a cseh lányok (4), mint a finnek (5 és 6). Rajonganak Jayden Jamesért (7) és Phoenix Mariért (8), és buknak a spriccelő puncikra (9 és 10).

Minket magyarokat pedig leginkább az arcra élvezés (1) izgat, esetleg egy anya és fia közt (2), ahol lehetőleg mindketten magyarok (3). Ezen kívül szeretjük a Woodman-féle (5) kaszting (6) videókat, a koreai nagypapákat (7 és 8) és a latex- és kötözős szexet (9 és 10). (A negyedik helyezett kifejezésre meg keressetek ti rá.)