798acf4c0ead700c48361f727109309a_large.jpgEz főleg a hölgyeknek érdekes, bár modern időket élünk: ne zárjuk ki, hogy vannak olyan urak is akiket érinthet a dolog. A pánt nélküli melltartó problematikájával már én is szembesültem. Mármint láttam, ahogy a csajok azzal küzdenek, hogy ne csússzon le az egész hóbelebanc a hasukig.

Legutóbb úgy legalább két hete, egy rendezvényen minimum tízen járták órákon át önkéntelenül is az osztrákok kacsatáncát félkézzel, folyamatosan igazgatva a melltartójukat, hogy le ne essen róluk. Ez figyelve akaratlanul is, de gyermeteg mosoly ül ki az arcomra, amit előbb-utóbb egy szigorú tekintettel viszonoznak egy "Nem vicces." kíséretében. Szerintem sem: sokkal mulatságosabb amikor néha-néha látszik is valami.

Tehát sajnos ezzel kell megküzdeniük a kedves hölgyek, ha szeretnék megmutatni a csodás vállukat anélkül, hogy egy pánt elrontaná az összképet. A szépségért meg kell küzdeni. Legalábbis ezidáig meg kellett. Ugyanis egy bizonyos Dr. Anthony Roy és az általa alapított Kellie K Apparel úgy gondolja, hogy megtalálta a megoldást.

Dr Roy kifejlesztett a feleségének egy olyan melltartót, ami azonos elven tapad a mellhez és testhez, mint ahogy a gekkók a falhoz. Ehhez az ígéretes találmányhoz keres most támogatókat egy Kickstarter kampány keretében. Amikor ezt írom, akkor a 18 ezer dolláros célból már közel 13 ezer összejött és még 29 nap van hátra. Ha esetleg felkeltette a dolog az érdeklődésed vagy csak több infóra vágysz, akkor nézd meg a honlapjukat és adott esetben támogasd őket a Kickstarteren. 45 dollár fejében pedig az elsők között lehetsz, akik kipróbálhatják, hogy mennyire is működik a dolog.