Ania-Lisewska-1238783_293786347425903_1238720173_n.jpgAdott Ania Lisewska, egy 21 éves lengyel csajszi, aki kb. egy hónapja arra ébredt, hogy ő bizony szeretne egy világrekordot a neve mellé. Felmérve saját képességeit és átfutva a rekordkönyveken gyorsan rá is jött, hogy az ő célja álma eléréséhez nem lehet más, mint körbe kefélni a földet. Na nem egy vödörrel és egy kefével görnyedve az egyenlítő körül és suvickolni, hol a port, hol az óceánt. Nem, nem. Ő bizony egy világ körüli kúró turnéban gondolkodik. Mit gondolkodik? Már el is kezdte. A fakt.pl szerint máris 284 "szerencsésnél" tart. Idézőjelben, mert hát nézzétek meg ott a képeket róla.

Tervei szerint először Lengyelországon söpör végig, aztán kezd nyitni Európa felé, mielőtt bekebelezné a világot. Csak nekem tűnik úgy, mintha ezt a tervet egy mérges-bajszos-német pasitól nyúlta volna le? Mindegy, ő legalább nem teljes állásban készül világot hódítani, hanem csak egyfajta hétvégi hobbiként. Legalábbis a barátja - nem vicc, komoly kapcsolatban élnek - szerint ez egyfajta hobbi, amivel "kicsit nehéz megbékélni, de hát nem sok beleszólása van a dologba". Végül is csak barátnője, miért is szólna bele, hogy kin lovagol?

Szóval hétvégenként, minden "hódolóra" 20 percet szánva "a móka és a szeretem a szexet"-jegyében, számításaim szerint ha non-stop 16-órázik és nem eszik, fürdik vagy ilyesmi akkor röpke 20 év alatt le is tudhatja a dolgot. Feltéve ha valahol nem gabalyodik bele a birkaszámolásba. Valószínűbb azonban, hogy 100 év alatt se fog neki menni a dolog, és inkább csak egy kis figyelemre vágyik a drága. Benne akar lenni az újságba, na.
Egyébként van/lesz neki oldala is, ahol majd lehet követni hol tart éppen a díszmenet... (lengyel tudás nem árt).

Ha netalántán furcsamód ég benned a vágy, hogy összefeküdj vele, akkor szerintem siess, mert 10-20 év és 50 ezer farok után már biztos más lesz a járása. Ja és lehetőleg még azelőtt hágd meg, hogy valami új szaftos nemi kórt neveznek el róla. Mert ugye a Guinness rekordok könyvébe, még akkor sem kerül be ha eléri a célját - már csak azért sem mert a Guinness nem közöl szex-rekordokat. Szerintem.